2013-as nyárvégi összefoglaló

nyárvégi összefoglaló2013

Idén is megrendezésre került a helyi hip-hop és break csapat, a Willpower Tánc és Sport Egyesület nyári edzőtábora. A nagy érdeklődésre való tekintettel első alkalommal, külön a kis csoportosok részére is létrejött az esemény, így Délegyházán a 12 év alattiak táncoltak egy hétig, majd azt követően pedig az ifjúsági korosztály, a 12 év felettiek vették ki részüket az intenzív edzésekből, és aktív pihenésből a festői szépségű Mezőkövesden!

A 2×1 hetes programon így összesen 65 fiatalnak gazdagodott a nyári vakációja és szabadsága tánctudással, élményekkel, tapasztalattal, baráti kapcsolatokkal, pihentető percekkel! A kemény táncórák mellett csapatvetélkedőkkel, közösségformáló játékokkal, esti beszélgetésekkel, sütögetéssel és vidám hangulatú partikkal gazdagítottuk az együttlétet! Az egyhetes tábori munka friss gyümölcsét pedig záró fellépéseken arattuk le a közönség és a szülők nagy megelégedettségére!

 

Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik rendezvényeink létrejöttét támogatták, így – a teljesség igénye nélkül – a szülőknek, barátoknak, táncosainknak és Dunavarsány város Önkormányzatának!

 

A táborok mellett a nyáron rengeteg programmal gazdagodtak a WillPower táncosok, és igyekeztek sok kedves barát, néző és közönség napjait is megszépíteni! Részt vettünk többek között a dunavarsányi-, kiskunlacházi-, dömsödi-, dabi-, áporkai-, taksonyi-, majosházi napokon és fellépői voltunk a Hajógyári szigetnek is több alkalommal. Ez idő alatt pedig folyamatosan tervezgettük a következő tanév programjait, óráit, új tanfolyamait!

Idei legfőbb újdonságunk a dunavarsányi csoport bővítése ovis, kezdő hip-hop és női break csapatokkal! Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni, természetesen igény szerint, ki, mit, milyen szinten szeretne tanulni! Az mostani év is sok munkával, tánccal és még több jókedvvel fog eltelni!

Ha bármi kérdésük volna az edzésekkel, helyszínekkel, órákkal stb. kapcsolatban, nyugodtonan írjatok/írjanak vagy hívjatok/hívjanak minket/bennünket. A Kapcsolat menüpont alatt megtaláljátok/megtalálják elérhetőségeinket.

Ez volt tehát a 2013-as évi összefoglaló. Nyugodtan írjanak róla a cikk alatt!

Üdvözlettel
Kun László és Boross Nikolett

Lájkolj és mondd el nekünk mit gondolsz!