Az egyesület története

A „willpower” jelentése akaraterő, amely szó hűen tükrözi csapatunk mentalitását: a kitartó és elszánt munka gyümölcse a jó táncos! – Kun László

 2006-ban, Kiskunlacházán elsőként kezdtem tanítani a helyi fiataloknak a modern táncokat, majd Igaz Sándorral kiegészülve ketten vezettük az ottani órákat, és csapatunknak ezt a nevet választottuk! Több mint egy év munka után, a csoport irányítását -egyetemi tanulmányaink miatt- egy helyi fiatal tehetségre, Boross Nikolettre bíztuk! Így született meg az Evolution Dance Team ebben a dunamenti nagyközségben!

 

Egyesült  két csapat

A megújult logó2009-ben, Sándor és én Dunavarsányban ismét életre hívtuk a csapatot, új emberekkel, barátokkal, ismerősökkel, majd a folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően a lacházi testvércsapat vezetőjével közösen kezdtük fejlesztgetni azt a két klubot, amely 2010-ben egyesülve Willpower Tánc és Sport Egyesület néven hivatalos keretek között is megszületett! Így indultunk mi, ez tehát a csapat megalakulásának rövid története.

Jelenleg Taksonyban, Dunavarsányban, Áporkán, Kiskunlacházán és Dömsödön is egyaránt működő tánciskola tevékenykedik az ifjúság szolgálatában!

Célunk az utcai táncok, a hip hop stílus, a ’80-as években megjelent mozgásformák igényes keretek közötti tanulásának lehetőségét biztosítani, mindenki számára, nemtől, kortól függetlenül!

 

Jelenleg gyermek és felnőtt csoportokban tartunk hip-hop és break dance órákat, ahol ezen táncokhoz tartozó, egyéb kiegészítő stílusokat is tanítjuk a koreográfiákban (mint pl.: locking, popping, new style, oldschool hip hop, electric boogie, reggaeton, street jazz), emellett egyesületünk célja a fiatalok összefogása, segítése az élet egyéb területein is csakúgy, ahogy a táncban!

Bogácsi tánctábor utolsó napja 2011-ben

Rendszeres programokkal, nyári szabadtéri edzésekkel, közös kirándulásokkal, csapatépítő vetélkedőkkel, téli korcsolyázással vagy éppen nyári strandolással, bulikkal és táborozással színesítjük mindennapjainkat, ahol tánctudásunk mellett haveri, baráti, társasági kapcsolatainkat is mélyíthetjük! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk egy fiatalos lendülettel rendelkező, barátságos, vidám csapatba!

 

WillPower TSE

Kun László
– elnök –