Az idei tanév újdonságai

2013-2014 tanév újdonságai

A 2013/14-es tanév a WillPower életében sok újdonságot hoz!

Első alkalommal indul ovis csoportunk, 3-6 éves korosztály számára! A tanfolyam célja a legapróbb gyermekek mozgáskoordinációjának, ritmusérzékének fejlesztése játékos, táncos formában, vidám hangulatú zenékre! Első alkalom szeptember 10. 16.00 dunavarsányi sportcsarnok.

Második új csoportunk egy teljesen kezdő hip-hop csoport indítása, melynek foglalkozásai szerdán 18.30-19.30-ig, illetve pénteken 17.00-18.00-ig lesznek, szintén a fent említett helyen!

Harmadik tervünk pedig egy különálló, kizárólag lányokból álló női break csapat felállítása! Itt teljesen az alapoktól indulva kezdjük meg a break tánc oktatását, és reméljük hosszútávon sikerül kialakítanunk egy, az országban egyedülállóként „csak csajokból” álló break tánc csapatot!

Két új helységben is elindul a WillPower tánciskola, így Dunaharasztin break tánc, és Tökölön pedig hip-hop és break tanfolyam is indul októbertől!

A csoportokhoz csatlakozni folyamatosan lehet, a meglévő csapatok közül is igény szerint válogathat minden jelentkező! Órarend a honlapon külön menüpontban vagy ide kattintva megtalálható. Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 

Ha bármi kérdésük volna az edzésekkel, helyszínekkel, órákkal stb. kapcsolatban, nyugodtonan írjatok/írjanak vagy hívjatok/hívjanak bennünket. A Kapcsolat menüpont alatt megtaláljátok/megtalálják elérhetőségeinket.

 

Üdvözlettel
Kun László és Boross Nikolett

Lájkolj és mondd el nekünk mit gondolsz!