Beszámoló a 2014-es évről

evvegi-osszefogalo-2014-948x498

2014-ben rengeteg programon vett részt csapatunk, illetve sokat saját szerevezésben éltünk meg!

Áprilisban elkészült első, saját, a XXI. századi modern tehcnikát minden szempontból kielégítő táncstúdiónk Dunavarsányban! A táncterem 90 nm két oldalról tükrözött, hang- és fénytehcnikával felszerelt, légkondícionált, beépített számítógéppel, ehhez párosul külön férfi és női öltöző, kiskonyha, társalgó tv-vel, játékkonzollal, gyermeksarok és várakozó helyiség a Kossuth Lajos utca 12. szám alatti üzletházban! Nagy örömünkre szolgál, hogy e látványos, hangulatos helyiséggel függetleníteni tudtuk magunkat külső tényezőktől, így gördülékenyebbé, kényelmesebbé téve táncosainknak az órákat, foglalkozásokat! A terem bérelhető, akár tánc vagy egyéb sport foglakozásokra, összejövetelekre, rendezvényekre!

evvegi-osszefogalo-2014-terem

Nyáron több, mint 10 városnapi, falunapi rendezvényen, fesztiválon vettünk részt, emellett rendszeres fellépői vagyunk budapesti ismert szórakozóhelyeknek, báloknak, céges partyknak!

Az év legmelegebb évszaka sosem múlhat el tánctábor nélkül, így most sem volt ez másképp: 3 tábort szerveztünk, külön 12 éves kor alattiaknak az ún. „junior csoportoknak” Délegyházán majd szülői-felnőtt csoportunknak szintén ugyanitt, illetve Balatonon az ifjúsági korosztálynak! A három rendezvény alatt közel 100 gyermeket, fiatalt, idősebbet mozgattunk meg, és reméljük gazdagítottunk életre szóló élményekben!

A tanévkezdés mindig a helyi iskolákban való toborzással, bemutató fellépésekkel kezdődik, hogy megismertessük és folyamatosan fenntartsuk az érdeklődést a modern táncok és csapatunk iránt a fiatalokban!

Ősszel biciklitúra keretein belül megkerültük a Délegyházi tavakat, megnéztük a kis falu látványosságait, majd októberben Halloweeni jelmezversenyt és felvonulást tartottunk Dunavarsányban ahol ijesztő, rémisztő, de kreatív és ötletes megjelenésben, töklámpásokkal megvilágított vidám hangulatban bővelkedtünk!

December hatodikán természetesen hozzánk is ellátogatott a Mikulás, aki miután megnézte, meghallgatta táncosaink előadását, ámulva és bámulva a fiatal tehetségeken, mindenkit megajándékozott földi jókkal roskadozásig pakolt puttonyából!
A szeretet ünnepéhez közeledve csapatunk két feldíszített fenyőfát is adományozott ajándékokkal és élelmiszerekkel megrakodva rászoruló családok részére a Mindenki Karácsonya című városi ünnepen, majd saját évzáró gálaestünkön zártuk az évet a dunavarsányi Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében!

evvegi-osszefogalo-2014-karacsony

A 2015-ös év is aktívan, élményekben, programokban és táncban gazdag lesz, Mindenkit szeretettel várunk fiatalos, lendületes és barátias csapatunk tagjai közé!

Lájkolj és mondd el nekünk mit gondolsz!