Tánc- és edzőtábor 2012-ben is! Információk

Tánctábor 2012

Ismét itt az idő, újra itt a nyár, a szabadtéri edzések és vízparti pörgések mellett idén is a legszebb évszakban a legnagyobb programunk az edzőtábor! Hosszas szervezkedés és készülődés után a „legnagyobb titokban” összeállt a kép, és minden készen áll egy 7 napos 6 éjszakás táncos-bulizós felejthetetlen programhoz! Úgy döntöttünk tehát, hogy idén ismét visszatérünk Bogácsra, a megszokott apartmanunkba, aminek már minden rejtett zugát ismerjük, pont ettől olyan édes és szép e várva várt találkozás!

A lényeg, hogy a régi helyen, de nem csak régi, hanem új arcokkal, régi és új játékokkal, és teljesen új koreográfiával kezdő és haladó csoportokban folynak majd az edzések az edzőtáborban!

Az órákat Nikyca és Lacibá’ fogja tartani. A napi kétszeri táncóra, nyújtás, alapozó edzések, hip hop és break tanulás mellett biztosak lehettek benne, hogy ismét lesz STOPpolás, harci-puszi, puszi gyilkosos, sms fal, tortadobálás, hajnali táncpárbaj, retro és white party, arcon pörgés és még több kék, zöld, piros és extra meglepetés kártyák a szívatás jegyében! Szóval szem, arc, test nem marad szárazon, amiről a vetélkedők mellett a közeli strand is gondoskodik majd természetesen!

 

Na de térjünk a lényegre: 
Időpontunk:  2012. július 18-24-ig -keddtől szerdáig, 7 nap, 6 éjszaka-
Szállás: teljes ellátással
Utazás : saját, külön busszal
Ár : 29 500 Ft

Jelentkezési határidő:
Első részlet befizetésével (15 000Ft):  2012. június 28.
Második részlet befizetési határideje (14 500Ft):  2012. július 10.

 

A második részlet befizetése után, a jelentkezés visszamondása esetén a teljes összeg felét áll módunkban
visszatéríteni! Az edzőtáborban való részvétel feltétele, egészségügyi biztosítás, taj kártya, érvényes személyi igazolvány, és 12 év feletti kor betöltése!

A jelentkezések leadása után az összeállt csapat minden tagja megkapja a második, részletes tájékoztatót a programokról, tudnivalókról!
Bármilyen kérdéssel forduljatok Lacihoz (+36 30/431 2873) és Nikihez (+36 70/336 0790).
Létszám korlátozott, így mindenki igyekezzen a jelentkezéssel! Várunk mindenkit szeretettel, akár kezdő vagy profi táncos, akár csak a hangulat és barátok kedvéért tart velünk, hogy együtt töltsünk ismét egy felejthetetlen hetet a nyárból!

 

Üdvözlettel:
Willpower csapat

Lájkolj és mondd el nekünk mit gondolsz!