Év végi összefoglaló 2013

év végi összefoglaló 2013

Kedves táncosok, barátaink!

Sürgünk forgunk, pörögnek az események a WillPower háza táján! Rengeteg jó dolog történt velünk a 2013/14-es tanév kezdete óta!
A nyarat két nagyon jó táborral és rengeteg fellépéssel zártuk! Elindult az év, régi csoportjaink továbbra is töretlenül működnek, mindemellett Dunavarsányban új óvodás csoport indult, és egy eddig ismeretlen helyszínen is beindult csapatunk, Tökölön! Pár nap alatt pedig annyian lettek, hogy ott is külön kezdő és haladó hip-hop, és break csoport is elindult! Ezt a feladatot fiatal törekvő és lelkes titánunkra, Puskás Dánielre bíztuk, aki hatalmas akaraterővel és szolgálatkészéggel végzi azóta a rábízott “munkát”!

Gáspár Laci

De talán még ennél is érdekesebb volt számunkra, hogy egy kedves anyuka, Juhász Tündi kapcsolatba hozott minket a Megasztár tehetségkutató műsorból és azóta sikeres popelőadóként ismert énekessel, Gáspár Lacival! Tündi bemutatta Lacinak a csapatot, akinek azonnal elnyertük a tetszését és ránk bízta legújabb dalának a koreografálását! Mi elkészítettük a táncot, bemutattuk egy televízió felvétel keretein belül, és az énekes úgy döntött, további munkákra kér fel bennünket, a többi ismertebb dalának háttértáncosi előadásának elkészítésével! Reméljük eleget tudunk tenni ennek a feladatnak is, minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez így legyen, és nagy öröm lenne számunkra, ha tevékenységünket és az általunk képviselt táncstílust ezáltal már nemcsak a környékben, hanem országos szinten is be tudnánk mutatni a közönség számára!

Karácsonyi Gála

Hamarosan itt vannak az ünnepek, december 22-én tartjuk közös karácsonyi műsorunkat Dunavarsányban a Petőfi Művelődési Házban délután 17.00-tól! Erre az alkalomra szeretettel várunk Mindenkit! Belépőjegyek ára: 500 Ft, ezzel az összeggel jövőbeli nagyobb tervünket, egy saját kisbusz megvásárlását kívánjuk támogatni! (Részletekért kattints a képre!)

Téli tábor

2014. január 31-től február 2-ig pedig téli tábort szervezünk, melyre nagy szertettel várjuk minden táncosunkat. Erről részletes információk a csapat Facebook oldalán megtalálhatóak, csak kattints a képre!

További hírekkel hamarosan jelentkezünk, addig is hasznosan és békességben eltöltött szép telet kívánunk Mindenkinek!
Lájkolj és mondd el nekünk mit gondolsz!