Híreink

WillPower TSE 2015 évi összefoglalója

2015-ös év a WillPower életében

A tavalyi év is mozgalmasan telt csapatunk életében, rengeteg program, táncóra, örömteli pillanatok, órák vagy éppen napok közepette. Az évet mindig a helyi iskolákban való ún. “toborzó fellépésekkel” kezdjük, hogy a dunavarsányi fiatalok, mindig tudjanak, tájékozódjanak csapatunk aktivitásáról és a csatlakozás lehetőségéről! Ezt is elolvasnám!

6. WillPower nyári tánctábor nagyoknak

6. WillPower nyári tánctábor nagyoknak

Ismét itt az idő: beköszönt a nyár, a meleg, a táborozási időszak, és idén sem maradhat el az év egyik legnagyobb eseménye a TÁÁÁÁBOOORRRR!!! 6. almalommal verődünk csapatokba, és megszálljuk a WillPower életérzéssel azt a kis üdülőfalut, ahova már 3 alkalommal is ellátogattunk, és életre szóló élményekben gazdagodtunk (és gazdagítottuk a helyieket), az Eger melletti Bogács települést! Ezt is elolvasnám!

III. WillPower gyermektábor - Délegyháza

III. WillPower gyermektábor – Délegyháza

Kedves Táncosok, Szülők!
Hamarosan végleg beköszönt a nyár, és eljön az ideje a táborozásnak! Ismét gondoltunk a legfiatalabbakra is, ezért idén sem maradhat el a gyermek tánctábor! Helyszínünk most is, a festői környezetben levő Napsziget Üdülő Délegyházán, ahol 5 nap, 4 éjszaka erejéig fogunk kikapcsolódni, táncolni, játszani, vetélkedni, fürdeni, focizni, kosárlabdázni, tollasozni, ping-pongozni, csocsózni, énekelni, sütögetni! Ezt is elolvasnám!

2013-2014 tanév újdonságai

Az idei tanév újdonságai

A 2013/14-es tanév a WillPower életében sok újdonságot hoz!

Első alkalommal indul ovis csoportunk, 3-6 éves korosztály számára! A tanfolyam célja a legapróbb gyermekek mozgáskoordinációjának, ritmusérzékének fejlesztése játékos, táncos formában, vidám hangulatú zenékre! Első alkalom szeptember 10. 16.00 dunavarsányi sportcsarnok. Ezt is elolvasnám!

nyárvégi összefoglaló2013

2013-as nyárvégi összefoglaló

Idén is megrendezésre került a helyi hip-hop és break csapat, a Willpower Tánc és Sport Egyesület nyári edzőtábora. A nagy érdeklődésre való tekintettel első alkalommal, külön a kis csoportosok részére is létrejött az esemény, így Délegyházán a 12 év alattiak táncoltak egy hétig, majd azt követően pedig az ifjúsági korosztály, a 12 év felettiek vették ki részüket az intenzív edzésekből, és aktív pihenésből a festői szépségű Mezőkövesden! Ezt is elolvasnám!

Óvodás gyermektánccsoport indul 2012

Óvodás gyermektánc oktatás indul

Szeptembertől indul a Willpower Tánc és Sport Egyesület óvodás csoportja, 3-6 éves korosztály számára!

A tanfolyam célja a legapróbb gyermekek egész testének az egészséges fejlődéshez szükséges teljes átmozgatása, mozgáskoordinációjának, ritmusérzékének fejlesztése játékos, táncos formában, vidám hangulatú zenékre! Ezt is elolvasnám!

Sportágválasztó nap 2012

Sportágválasztó nap 2012

Október 6-án, szombat reggel már nagy volt a készülődés a dunavarsányi Árpád Fejedelem Általános Iskola területén: színpadi elemek, asztalok, standok, útlezárások, parkoló tisztítás és sok érdekes eszköz lepte el a területet. Akik délután egykor ellátogattak az említett helyre, megérthették, hogy a nagy sürgés-forgás különböző sportágak köré csoportosult, ugyanis ezen a napon mindenféle sport képviselői, gyakorlói, kedvelői jöttek össze, hogy népszerűsítsék saját, kedvenc mozgásformájukat, és megcsodálják másokét a Sportágválasztó nap keretein belül!

Ezt is elolvasnám!

Nyárvégi összefoglaló 2012

Nyárvégi összefoglaló 2012

Első cikkünk a weboldal elkészülése, és aktivizálása óta kicsit megkésve ugyan, de nem kevés lelkesedéssel készült! A jövőben havi rendszerességgel jelennek meg majd az aktuális információk tánciskolánkkal kapcsolatban, hirdetmények, aktualitások a honlapunkon! Reméljük ezzel is tudjuk segíteni a táncosok, szülők és hozzátartozók tájokozódását!
Eltelt a nyár, rengeteg fellépés, városnapi rendezvények, és egy csodálatosan jó tánctábor után újult erővel lendülünk neki a 2012/2013-as tanévnek!

Ezt is elolvasnám!

Tánctábor 2012

Tánc- és edzőtábor 2012-ben is! Információk

Ismét itt az idő, újra itt a nyár, a szabadtéri edzések és vízparti pörgések mellett idén is a legszebb évszakban a legnagyobb programunk az edzőtábor! Hosszas szervezkedés és készülődés után a „legnagyobb titokban” összeállt a kép, és minden készen áll egy 7 napos 6 éjszakás táncos-bulizós felejthetetlen programhoz! Úgy döntöttünk tehát, hogy idén ismét visszatérünk Bogácsra, a megszokott apartmanunkba, aminek már minden rejtett zugát ismerjük, pont ettől olyan édes és szép e várva várt találkozás!

Ezt is elolvasnám!

WillPower a weben

A WillPower-t már a neten is megtalálod!

Amint azt látjátok elindult a WillPower “Összefogás a fiatalokért” Tánc- és Sport Egyesület várva várt, egyetlen és hivatalos weboldala! Nem kevés munka, tanácskozás, kellemetlen munkatologatás (a vizsgák miatt), és rengeteg jó benyomás mellett, lassan formát öltött a már közel egy éve ígért/várt weboldal.

Na de mégis miért hoztuk létre ezt a oldalt?

Mindenek előtt miattatok!

Ezt is elolvasnám!