III. WillPower gyermektábor – Délegyháza

III. WillPower gyermektábor - Délegyháza

Kedves Táncosok, Szülők!
Hamarosan végleg beköszönt a nyár, és eljön az ideje a táborozásnak! Ismét gondoltunk a legfiatalabbakra is, ezért idén sem maradhat el a gyermek tánctábor! Helyszínünk most is, a festői környezetben levő Napsziget Üdülő Délegyházán, ahol 5 nap, 4 éjszaka erejéig fogunk kikapcsolódni, táncolni, játszani, vetélkedni, fürdeni, focizni, kosárlabdázni, tollasozni, ping-pongozni, csocsózni, énekelni, sütögetni!

Az utazás ismét személyautókkal történik, amiben segítünk, mindenkit hozunk-viszünk, ennek részleteit a tábor előtti napokban egyeztetjük Mindenkivel! Az étkezés teljes ellátással történik, reggelit, ebédet és vacsorát most is a Gyros Ház szállítja nekünk mindennap!

A táborban délelőtt és délutánonként új koreográfiát tanulunk, nyújtunk, akik szeretnének breakelhetnek is, napközben pedig szabadidős programokkal, és pihenéssel töltjük majd az időd! Este karaokeverseny, filmezés, táncos party-k várnak ránk, majd 22.00-kor takarodó!

A szállás 6 ágyas szobákban történik, egy nagy házban leszünk mindannyian, így könnyebben tudunk egymásra odafigyelni! Ágyneműt kapunk, két fürdőszoba, hatalmas konyha, ebédlő, nappali és terasz szolgálja a kényelmünket! Utolsó nap mint mindig, várjuk szeretettel a szülőket, hogy egy remek sütögetős, grill-party keretein belül adhassuk elő számukra a táborban betanult remek új táncunkat!

Időpont: 2015.július 13-17. (hétfő-péntek)
Helyszín: 2334. Délegyháza, Nomád part 34. Napsziget Üdülő

Ár: 25 000 Ft (két részletben is fizethető, első részlet határideje június 29. hétfő)
Utazás: személyautókkal, tábor előtti napokban megbeszéltek alapján.

A tábor ideje alatt látogatni csak az üdülő területére vonatkozó belépő díj megfizetésével lehet, maximum este 21.00-ig! A befizetett tábor lemondása esetén, csak a második részletet áll módunkban visszafizetni, a szállás szabályzata értelmében!

6. WillPower tánctábor nagyoknak

Bármilyen kérdéssel forduljanak bizalommal a táborvezetőkhöz:
Boross Nikolett +36706318983 és Kun László +36204312873

Szeretettel várjuk a táncolni vágyó fiatalokat, 14 éves korig, akár kezdő, akár már haladó táncos!

Lájkolj és mondd el nekünk mit gondolsz!