Nyárvégi összefoglaló 2012

Nyárvégi összefoglaló 2012

Első cikkünk a weboldal elkészülése, és aktivizálása óta kicsit megkésve ugyan, de nem kevés lelkesedéssel készült! A jövőben havi rendszerességgel jelennek meg majd az aktuális információk tánciskolánkkal kapcsolatban, hirdetmények, aktualitások a honlapunkon! Reméljük ezzel is tudjuk segíteni a táncosok, szülők és hozzátartozók tájokozódását!
Eltelt a nyár, rengeteg fellépés, városnapi rendezvények, és egy csodálatosan jó tánctábor után újult erővel lendülünk neki a 2012/2013-as tanévnek!

Szeptemberben ismét elindultak a táncórák, Dunavarsány, Áporka,  Kiskunlacháza és Dömsöd településeken! Az órarendünk megtalálható az oldalon külön menüpontban, az ezzel kapcsolatos változásokat hamarosan frissítjük! (a legtöbb helyen maradtak az órák a tavalyi rendben)

Az órákra hip-hop és break stílusokban, kis és nagycsoprotokba várunk mindenkit szeretettel,
csatlakozni folyamatosan lehet évközben is!

Túlvagyunk néhány sikeres toborzó fellépésen, és még tervezünk továbbiakat Taksonyban, Kiskunlacházán és Dömsödön is!
Elkészültek új reklámanyagaink, hang és videofelvételek, plakátok, szórólapok melyek kihordása, terjesztése jelenleg folyamatban van.

Következő programok állnak előttünk:

Október 5 -én indul taksonyi csoportunk, immáron új helyszínen a taksonyi Szent Anna téri óvodában, péntekenként 17.00-18.00-ig break dance, és 18.00-20.00-ig hip hop! Mindenkit nagy szeretettel várunk, legyen kezdő, vagy haladó táncos!

Október 6 -án, szombati napon kerül megrendezésre Dunavarsányban  „Nagy sportágválasztó” c. rendezvény, az Árpád Fejedelem Általános Iskolában ahol rengeteg sportággal lehet megismerkedni, köztük az általunk képviselt modern táncokkal, egészen pontosan a hip hop-pal, és break dance-szel! 13.00-tól találhattok meg minket az iskola udvarán a büfé melletti területen, és egészen este hatig csatlakozhattok hozzánk akár néhány mozdulat, figura elsajátításának erejéig, 17.45-kor pedig megtekinthetitek nagyszínpadon bemutatónkat!

Október 19 -én pénteken Willpower nyílt napot tartunk, az új Gyros ház megnyitójával közösen a Kossuth Lajos utca CBA bolttal szembeni új üzletsorán! Délutántól folyamatos fellépések, nyílt táncórák amelyekre bárki beállhat, hastánc és egyéb látványos táncbemutatók, este pedig disco, karaoke a K2 Music Karaoke jóvoltából! Erre a programunkra kiemelten nagy szeretettel várunk és hívunk Mindenkit!

Egyéb, heti esetleg napi információkat a facebook oldalunkon találhattok, amit látogassatok minél gyakrabban és lájkoljátok csapatunkat!
Reméljük beszámolónk segítségére volt, és felkeltette érdeklődését csapatunk iránt!

A jövőben több összefoglaló is helyet kap majd az oldalon.

Lájkolj és mondd el nekünk mit gondolsz!