Sportágválasztó nap 2012

Sportágválasztó nap 2012

Október 6-án, szombat reggel már nagy volt a készülődés a dunavarsányi Árpád Fejedelem Általános Iskola területén: színpadi elemek, asztalok, standok, útlezárások, parkoló tisztítás és sok érdekes eszköz lepte el a területet. Akik délután egykor ellátogattak az említett helyre, megérthették, hogy a nagy sürgés-forgás különböző sportágak köré csoportosult, ugyanis ezen a napon mindenféle sport képviselői, gyakorlói, kedvelői jöttek össze, hogy népszerűsítsék saját, kedvenc mozgásformájukat, és megcsodálják másokét a Sportágválasztó nap keretein belül!

Az evezés, úszás, labdajátékok, autóverseny, küzdősportok és különböző táncos mozgásformák között ott szerepelt az általunk kedvelt és művelt hip-hop és break is!

Csapatunk több, mint 50 fővel vonult ki az iskola udvarának büfé előtti területére, hangfelszereléssel, dekorációkkal, molinóval, szórólapokkal, plakátokkal és „Bboy Káposztával”, aki nem más, mint egy fejen forgást ábrázoló seprűnyélből, káposztából és hokiütőkből összeállított WillPower „táncos” volt! Mondanom sem kell, hogy a nap egyik sztárja és látványossága kétség nélkül ő volt! Délután egytől este hatig táncoltunk, gyakoroltunk, beszélgettünk másokkal, segítettünk a többieknek, hogy kipróbálják és megismerjék a mi mozgásvilágunkat, majd este hat órakkor pedig a nagyszínpadon mi zártuk a bemutatkozók és fellépők sorát! Itt voltak dömsödi, lacházi, áporkai, taksonyi barátaink is a magot kitevő dunavarsányi csapat mellett!

Kellemes és jó hangulatú napot töltöttünk el így, barátokkal, haverokkal, vidáman és természetesen táncolva, mint mindig!

Reméljük következő, október 19-i nagyprogramunkra is minél többen ellátogatnak!
Erről további részletek hamarosan…

Lájkolj és mondd el nekünk mit gondolsz!